Våra tjänster

Våra tjänster

Utefter ert behov skräddarsyr vi vårt uppdrag för att tillgodose era specifika behov. Nedan finner ni våra olika tjänster.

Redovisning

Grunden i all företagsadministration är den löpande redovisningen. Med användarvänliga digitala lösningar kommer underlagen in till oss för behandling. Kvitton fotas direkt i en app, leverantörsfakturor kommer in i systemet digitalt mm. Vi effektiviserar en smart helhetslösning för dig och din verksamhet. Helt enkelt smarta lösningar där du frigör tid till annat än att sortera och lämna in pappersunderlag. När vi är klara levererar vi avstämda rapporter, som presenteras på ett lättöverskådligt och tydligt sätt. Dessa rapporter är viktiga beslutsunderlag för er i er verksamhet.

Fakturering

När arbete är utfört eller varor är levererade ska kunderna faktureras. Med rätt system, rutiner och integrationer går processen från utfört arbete till att fakturan är på väg till kunden snabbt och enkelt. Du behöver inte längre sitta på kontoret för att fakturera om du inte vill. Det går snabbt och lätt att fakturera i mobilen eller på plattan.

Påminnelse & inkasso

Är du bank åt dina kunder? Saknar ni rutiner kring påminnelse- och kravhantering? Vi kan hjälpa er med att analysera kundreskontran och komma med råd kring påminnelser och kravrutiner. Det finns snabba och kostnadseffektiva lösningar nära till hands.

Lön

Kollektivavtal, LAS, förhandlingsplikt, anställningsavtal, tidredovisning mm. Har du anställd personal brukar det finnas en del frågetecken kring lön och anställning där det kan vara skönt att ha ett bollplank att luta sig emot. Vi tillhandahåller mallar mm för avtalsskrivning, beräknar löner och lämnar in arbetsgivardeklarationer på individnivå.

Leverantörsfakturor

Vi har flera digitala lösningar där leverantörsfakturor skickas in i affärssystemet som e-faktura eller epost-faktura. Om ni istället mottar leverantörsfakturor via post scannas de enkelt in via app eller scanningstjänst.

Bokslut

Vid varje årsslut ska bokslut och årsredovisning upprättas. Vill ni ha delårsbokslut upprättar vi det utefter er verksamhets behov. Sköter ni den löpande redovisningen själva stämmer vi av den och upprättar sedan bokslut, årsredovisning m.m. Allt görs enligt lagar, regler och gällande redovisningsnormer.

Deklaration

Skattedeklaration för momsredovisning, arbetsgivardeklaration på individnivå och inkomstdeklarationer för aktiebolag, enskilda firmor samt privatpersoner. Vi hjälper till att upprätta dessa inklusive tillhörande bilagor och säkerställer att de lämnas in i god tid.

Rådgivning

Att driva företag kan ibland kännas ensamt. När frågorna hopar sig är vi ert naturliga stöd. Lämna inga beslut åt slumpen. Med rätt rådgivning och bra beslutsunderlag kan du känna dig trygg i att rätt beslut fattas. Vi brinner för småföretagare och är ert naturliga stöd i alla frågor som dyker upp. Med detaljkunskapen kring ert företag och helhetssyn över frågeställningen löser vi tillsammans de frågor som uppstår. Om någon fråga kräver specialistkompetens har vi ett stort nätverk av allt från affärsjurister till företagsmäklare och finanserings- och placeringskontakter.

Starta företag

Har du en idé du drömmer om att förverkliga? Tänk dig känslan när ditt bolag är startat! Det uppstår alltid frågor i samband med starten. Vi besvarar dem och många fler vid ett första, kostnadsfritt möte. Vi hjälper er att starta aktiebolag från grunden, eller har ett lagerbolag framme på ett par timmar. Funderar du på att ombilda från enskild firma till aktiebolag hjälper vi dig med analys, handlingar och övergång.

Outsourcing

Genom att outsourca er ekonomifunktion kapar ni lönekostnader och slipper stå risk med sjuklöner, anställnings- och personalfrågor. Vi tar hand om hela ert ekonomikontor på plats ute hos er, eller från vårt kontor. Vi har flertalet kunder som framgångsrikt gjort denna omställning. Vi är deras ekonomikontor och har ansvar för hela kedjan, från att sprätta posten som kommer till att lämna in årsavslut såsom årsredovisning och inkomstdeklaration. Alla uppdrag skräddarsys utefter era behov. Kontakta oss för ett första introduktionsmöte, så berättar vi hur vi kan arbeta optimalt för er.

Varför ska du välja oss?

Vi drivs av att se företagare lyckas med sina drömmar och nå sina mål. Från första tanken om att skapa sin affärsdröm, till att nå uppsatta mål på kort och lång sikt.

Livet som företagare är en balans mellan privatliv och utveckling av den egna verksamheten. Genom nära samarbete, stort engagemang och lyhört lyssnande förverkligar vi tillsammans era mål och drömmar.

Vi coachar företagare. Det brinner vi för och det är därför vi går till jobbet med ett driv och ett engagemang, varje dag.

Skicka en offertförfrågan

Låt oss sköta det administrativa & redovisningen så du kan fokusera på din kärnverksamhet

Vi är en lokal redovisningsbyrå med uppdrag som sträcker sig långt utanför Sotenäs gränser.
Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.