Karriär

Vill du bli en av oss på Sifferservice? Finns det inga lediga tjänster listade nedan är du välkommen att skicka en spontanansökan.

Just nu söker vi en redovisningskonsult och/eller Lönekonsult till Sifferservice i Hunnebostrand

Vad vi söker

Trivs du i en roll med stort ansvar och möjlighet till utveckling?

Motiveras du av digitalisering och effektivisering samtidigt som du brinner för redovisning, lön, bokslut och/eller skatt? Då är det dig vi söker till vår redovisningsbyrå för att ge våra kunder god service och rådgivning.

När den ena arbetsdagen aldrig är den andra lik och tiden bara susar förbi vet man att man har ett roligt och omväxlande arbete. Söker du en familjär och trygg arbetsplats där nära kundmöten, effektiva arbetssätt och ständig utveckling står i fokus? På vår byrå gör varje medarbetare skillnad och det finns ingen begränsning vad gäller utveckling.

Om Sifferservice

Sifferservice är en auktoriserad redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, lön, skatt, bokslut mm till små och medelstora bolag. Våra kunder finns både i närområdet och utanför kommunens gränser. Vi är idag fyra medarbetare och väntar med stor spänning på vem som blir vår nästa kollega.

Om tjänsten

Tjänsten är tills vidare och helst heltid. Vårt kontor ligger i Hunnebostrand, arbetet kan delvis utföras på distans.

Vi söker dig med kunskaper och erfarenhet inom redovisning, beskattning och/eller lön.
Dina arbetsuppgifter är bl a:

  • Löpande redovisning
  • Månadsrapportering
  • Beskattning på bolags- och personnivå
  • Upprättande av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Rådgivning
  • Lön

Allt eftersom du blir varm i kläderna kommer du få ett självständigt kundansvar där du ansvarar för allt från planering till genomförande av uppdraget, samt rådgivning.

Om dig

Som person är du självgående, noggrann, effektiv, har god struktur och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du bör också ha en stor nyfikenhet vad gäller nya digitala lösningar och teknisk utveckling. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Ibland är alla bollar i luften samtidigt och tempot är tidvis högt. Frågar du oss är det just det som gör vårt arbete så roligt.

Vi arbetar mestadels i Vismas programutbud.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag! Vi kallar till intervjuer löpande. Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta byråledare Emma Evensson, emma.evensson@sifferservice.se

Skicka din ansökan

Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.