Om oss

Sifferservice är en lokal redovisningsbyrå med uppdrag som sträcker sig långt utanför Sotenäs gränser.
Om oss

Hur allting startade

Som liten drömde jag att få jobba med siffror och hade en kassaapparat som favoritleksak. Intresset för siffror har aldrig minskat, bara ökat, och jag har alltid vetat att jag kommer arbeta med ekonomi. Lusten att arbeta med företag och företagare har växt sedan många år. Min företagarresa har gått från starten, som enskild firma, hemma i gästrummet 1997 till att idag sitta i ett kontor i centrala Hunnebostrand. Sedan 2007 drivs verksamheten i aktiebolagsform och vi är numera sju engagerade medarbetare, med många års erfarenhet av redovisning, moms, skatt och entreprenörsskap! Alla medarbetares insats räknas och vi har utvecklat en härlig teamkänsla i vårt arbete. Vi brinner för att se kunder växa och utvecklas. En idé ska bli till succé med vårt gemensamma arbete.

Vi har kontor i Hunnebostrand, men kunder och uppdrag i hela Sverige. Med den digitala teknik vi använder finns inga geografiska hinder att arbeta med kunder i hela vårt land. Skräddarsydda lösningar, digitalt arbete och stort engagemang från oss är ett löfte!

Auktoriserad Redovisningskonsult & Lönekonsult
Certifierad Affärsrådgivare

En auktoriserad byrå

Jag är auktoriserad redovisnings- och lönekonsult via vårt branschförbud SRF Konsulterna. Alla medarbetare på Sifferservice följer Rex, svensk standard för redovisningsuppdrag och SALK, Svensk standard för löneuppdrag. För Sifferservices kunder betyder detta hög kvalitet i redovisnings- och lönearbetet, att vi har krav på att hålla oss uppdaterade via utbildningar och krav på att vara försäkrade. Jag har dessutom möjlighet att ge ut en Rapport om årsredovisning/Rapport om årsbokslut, vilket är ett kvalitetsbetyg som efterfrågas mer och mer på marknaden. Får man rapporten står det med som en notering vid kreditupplysningar. Banker efterfrågar också i större utsträckning detta kvalitetskvitto.

Våra kunniga medarbetare och samarbetspartners erbjuder stor bredd inom hela det ekonomiska spektrat.

Varmt välkommen till Sifferservice, där kunden står i fokus!

ac94b526-db6f-4e06-a87a-24ef5c9f3b9c

Ägare, Sifferservice

Vi firar 25 år i branschen!

Sifferservice verksamhet startades 1997, då som enskild firma med namnet Sotenäs Företagstjänst. Sedan 2007 drivs verksamheten i aktiebolagsform. Vi är numera sju engagerade medarbetare, med många års erfarenhet av redovisning, moms, skatt och entreprenörskap! Alla medarbetares insats räknas och vi har utvecklat en härlig teamkänsla i vårt arbete. Vi brinner för att se kunder växa och utvecklas. En idé ska bli till succé med vårt gemensamma arbete.

Vi har kontor i Hunnebostrand, men kunder och uppdrag i hela Sverige. Med den digitala teknik vi använder finns inga geografiska hinder att arbeta med kunder i hela vårt land. Skräddarsydda lösningar, digitalt arbete och högt engagemang från oss är ett löfte! Varmt välkommen till oss!

Låt oss sköta det administrativa & redovisningen så du kan fokusera på din kärnverksamhet

Vi är en lokal redovisningsbyrå med uppdrag som sträcker sig långt utanför Sotenäs gränser.
Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.