Just nu söker vi en medarbetare

Vi söker dig som vill arbeta som redovisningskonsult på vårt kontor i Hunnebostrand.

När den ena arbetsdagen aldrig är den andra lik och tiden bara susar förbi vet man att man har ett roligt och omväxlande arbete. Söker du en familjär och trygg arbetsplats där kundnära möten, effektiva arbetssätt och ständig utveckling står i fokus? På vår byrå gör varje medarbetare skillnad och det finns ingen begränsning vad gäller utveckling.

Sifferservice är en auktoriserad redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, lön, skatt, bokslut mm till små och medelstora bolag. Våra kunder finns både i närområdet och utanför kommunens gränser. Vi är idag tre medarbetare och väntar med stor spänning på vem som blir vår nästa kollega.

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet inom redovisning och/eller beskattning.

Dina arbetsuppgifter är bl a:

Löpande redovisning
Månadsrapportering
Beskattning på bolags- och personnivå
Upprättande av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
Rådgivning
Meriterande är om det finns kunskaper inom lön/arbetsrätt.
Allt eftersom du blir varm i kläderna kommer du få ett självständigt kundansvar där du ansvarar för allt från planering till genomförande av uppdraget, samt rådgivning.

Som person är du självgående, noggrann, effektiv, har god struktur och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du bör också ha en stor nyfikenhet vad gäller nya digitala lösningar och teknisk utveckling. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Ibland är alla bollar i luften samtidigt och tempot är tidvis högt. Frågar du oss är det just det som gör vårt arbete så roligt.

Vi arbetar mestadels i Vismas programutbud.

Skicka in din ansökan redan idag! Efter semestern kommer vi kalla på intervjuer löpande.
Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta byråledare Emma Evensson, emma.evensson@sifferservice.se

Eller använd formuläret nedan