Affärsidé

”Sifferservice skall sälja högsta kvalité av redovisning/bokföringstjänster och utföra arbetet enligt Rex. Minst en utav medarbetarna skall vara auktoriserad redovisningskonsult. Tjänster anpassas efter varje kund och dess behov. Alla kunder skall känna sig unika och vi skall ge dem 100% uppmärksamhet.”

Vision

Sifferservice arbetar efter följande Vision:

”Sifferservice skall vara det självklara valet av redovisningsbyrå främst lokalt men även nationellt. Vi skall överträffa kundens förväntningar och uppfattas som deras naturliga samarbetspartner inom ekonomi och bidra till deras framgång.”

Kärnvärden

Vi på Sifferservice jobbar utifrån följande kärnvärden:

Professionell – Vi tar ansvar för att genomföra varje uppgift med hög kvalitet, flexibilitet och kompletta lösningar som är utformat efter ert specifika behov.

Personlig – Hos oss är varje kund unik och vi sätter högt värde på den personliga relationen. Med stort engagemang och kärlek till vårt arbete blir din administration enkel och glädjefylld.

Ledande – Vi har som målsättning av vara vältränade inom vårt yrke. Med nyfikenhet och ett starkt driv vill vi vägleda er till att rätt beslut fattas.